Saturday, May 1, 2010

දුන්තෙල් බත්




සම්බා හෝ බාස්මතී කිලෝ 1
මස් තැම්බූ වතුර (ස්ටොක් සාරය)
බොම්බයි ළුණුගෙඩි 6
එනසාල්, කරාබුනැටි, ගම්මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1 බැගින්
රම්පෙ කරපිංචා
ලුණු


එනසාල්, කරාබුනැටි, ගම්මිරිස් කුඩු ගෙන රෙදිකඩකින් පොට්ටනියක් කර බඳින්න. බොම්බයි ළුණු, රම්පෙ කරපිංචා ආදිය තෙලෙන් බැද ගන්න, එයටම ස්ටොක් සාරය එකතු කර තෙම්පරාදු කරගන්න, මිශ්‍රණයට හාල් එකතු කර කුළුබඩු පොට්ටනියද දමා ස්ටොක් සාරයෙන් බත ඉදෙනතුරු මද ගින්නේ පිසගන්න...


1 comment:

  1. එතකොට මේකට දුන්තෙල් දාන්න ඕනි නැද්ද

    ReplyDelete